Miquel Nelom tekent voor één jaar bij het Schotse Hibernian

20 september 2018, 20:30   Bijgewerkt: 20 september 2018, 20:59

Miquel Nelom heeft na zijn vertrek uit Nederland een nieuwe club gevonden. De verdediger heeft zich voor één seizoen verbonden aan het Schotse Hibernian, de nummer vijf van het hoogste niveau in Schotland. "Ik ben heel blij met deze kans en kijk uit om hier te beginnen", laat hij weten op de clubsite.

Alleen de medische keuring moet nog worden gedaan, maar als dat geen problemen oplevert, speelt de back voor het eerst buiten Nederland. "Mijn eerste indruk hier is geweldig", laat Nelom, die de bekende Neil Lennon als trainer krijgt, weten. "Ik ken hem een beetje als manager, maar ik weet zeker dat hij goed voor mij zal zijn. Ik ben hier nu een paar dagen en het is geweldig. De club, het stadion en de faciliteiten zijn nog groter dan ik had gedacht." 

Nelom kwam in het verleden uit voor achtereenvolgend Excelsior, Feyenoord en Sparta Rotterdam. Aan die laatste club werd hij afgelopen half jaar verhuurd, waarna zijn contract bij De Stadionclub afliep. Zijn verbintenis werd echter niet verlengd van de tweevoudig international van Nederland, die zodoende transfervrij was deze zomer. Hoewel het pas halverwege september is, heeft hij wel zijn gewilde buitenlandse avontuur te pakken. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen