Groep J: Sevilla met Promes wint ruim, invaller Manu onderuit

20 september 2018, 20:53   Bijgewerkt: 20 september 2018, 20:58

Quincy Promes heeft drie punten overgehouden aan zijn basisdebuut namens Sevilla, al speelde hij slechts een bijrol. De drievoudig Europa League-winnaar startte de Europese groepsfase met een eenvoudig 5-1 overwinning op Standard Luik dankzij treffers van Ever Banega, Franco Vazquez, tweemaal Wissam Ben Yedder en nogmaals Banega. Elvis Manu was invaller bij een verliezend Akhisarspor.

Sevilla - Standard Luik 5-1 

Promes kon al na acht minuten spelen zijn collega Banega feliciteren. De Argentijn velde Standard-doelman Guillermo Ochoa met een fraaie vrije trap namens Sevilla, dat veel steker was. Desondanks kon Moussa Djenepo kort voor rust na een niet voldoende weggewerkte corner gelijk maken, maar Vazquez schoot twee minuten later alweer de 2-1 binnen. Een prachtig geplaatste inzet van de Argentijn viel binnen via binnenkant paal. 

Na rust pakte Sevilla de draad weer op, was het daadkrachtiger en besliste het de wedstrijd. Ben Yedder was het eindstation van een vlot lopende aanval over links: 3-1. Sevilla besloot om nog vol aan het doelsaldo te werken: Ben Yedder stiffte de 4-1 tegen de touwen en Banega schoot een penalty keurig in het zijnetje. Daarmee is de start in de Europa League voor Standard, dat door Ajax werd uitgesschakeld in de voorronde van de Champions League, bijzonder matig.

Akhisarspor - Krasnodar 0-1

Elvis Manu begon op de bank bij Akhisarspor, dat in eigen huis FK Krasnodar ontving. De Russen kwamen in de eerste helft op voorsprong door een schuiver van de Zweed Viktor Claesson. Na een uur spelen kwam Manu binnen de lijnen om nog het verschil te maken, maar hij kon niet voorkomen dat Krasnodar met de drie punten naar huis ging. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen