Go Ahead maakt zich geen zorgen over onderzoek KNVB

20 september 2018, 23:39

Go Ahead Eagles is niet in paniek over het vooronderzoek dat de aanklager betaald voetbal is gestart naar de invalbeurt van Paco van Moorsel tijdens het uitduel met MVV. De 28-jarige middenvelder werd in de rust van die wedstrijd binnen de lijnen gebracht, maar zijn naam stond niet op het wedstrijdformulier. Hoewel scheidsrechter Christiaan Bax toestemming zou hebben gegeven, stapte MVV naar de voetbalbond vanwege het voorval. 'De club ziet de uitkomst hiervan met vertrouwen tegemoet.'

Dat laat het in een statement weten op de clubsite. 'Naar Go Ahead Eagles heeft begrepen heeft MVV de zaak aanhangig gemaakt bij de KNVB. Zoals te doen gebruikelijk stelt de aanklager betaald voetbal van de KNVB hierop een vooronderzoek in. Dit houdt in dat hij - op dit moment intern - onderzoekt of er überhaupt een onderzoek komt. Hij hoort hiervoor onder meer de arbitrage, maar ook de ICT-afdeling van de voetbalbond. Go Ahead Eagles wordt in dit stadium niet gehoord', staat te lezen.

Begin volgende week wacht er uitsluitsel over het duel, dat met 1-2 werd gewonnen door Kowet. In Deventer maken ze zich dus geen zorgen. "Ik ken de kwestie van toen, maar dat is na de wedstrijd afgekaart. Het lijkt me dat er geen probleem is", liet Paul Bosvelt, technisch manager van de club, eerder al weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen