Preud'homme hard in oordeel: "Standard niet klaar voor Europa"

21 september 2018, 09:05

Michel Preud'homme trekt zijn conclusies na de 5-1 nederlaag van Standard Luik tegen Sevilla in de Europa League. De Belgische trainer is van mening dat zijn ploeg niet het niveau heeft om op Europees niveau mee te draaien. Standard Luik kwam in Zuid-Spanje een helft aardig mee, maar werd vervolgens over de knie gelegd.

"We hebben slaag gekregen", realiseert Preud'homme zich in gesprek met Het Nieuwsblad. "Deze groep is nog niet klaar voor deze Europese competitie. Ons probleem is dat we het technisch, tactisch en fysiek niet kunnen volhouden. We speelden tegen Ajax en Sevilla, maar dat is te hoog gegrepen."

De Belgische club ging Zuid-Spanje met een 2-1 achterstand rusten. "Ik denk dat de eerste helft oké was. Het plan werd goed gerespecteerd. De twee goals die we incasseerden, kwamen voort uit individuele klasse, maar het is moeilijk om daar iets tegen te doen", aldus de trainer. In de tweede helft liep Sevilla mede door twee doelpunten Wissam Ben Yedder uit naar 5-1.

Eerder dit seizoen werd Standard in de voorrondes van de Champions League uitgeschakeld door Ajax. In de competitie bevindt het team van Preud'homme zich na zeven speelrondes op de zesde plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen