Poldervaart wil het Excelsior van op de training zien: "Genieten"

21 september 2018, 12:31

Adrie Poldervaart vindt dat Excelsior zaterdagavond niets onder hoeft te doen voor sc Heerenveen. Op basis van wat de coach tot dusver gezien heeft in de Eredivisie, vindt hij zijn elftal gelijkwaardig aan dat van de Friezen. "We moeten doen wat we op de training ook doen, want dan sta ik echt te genieten", aldus de coach.

Tegenover RTV Rijnmond blikt Poldervaart vooruit op de ontmoeting met sc Heerenveen. "Op basis van vijf wedstrijden is Heerenveen gelijk aan ons, dus zo moeten we het ook zien", vindt hij. Sowieso is Poldervaart tevreden, al baalde de coach flink dat zijn ploeg een 0-2 voorsprong nog weggaf tegen Willem II. "Dat was een harde klap, we hebben het laten liggen." 

Met name het verdedigend verwerken van de voorzetten moet volgens Poldervaart nog beter, zeker omdat dát tegen sc Heerenveen ook belangrijk wordt. "Michel Vlap en Arber Zeneli zijn gevaarlijke buitenspelers die graag naar binnen komen. Bovendien zijn ze met Sam Lammers en Morten Thorsby kopsterk."

Of aanwinst Mounir El Hamdaoui ook al meteen van de partij kan zijn in het Abe Lenstra Stadion, kon Poldervaart – die Mikael Anderson, Siebe Horemans en Desevio Payne in elk geval mist – nog niet zeggen. Wel is hij gelukkig zijn aanwinst. "We zijn allemaal erg blij met Mounir. Hij is vast, heel technisch en praat veel met de jonge jongens."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen