Geschorste Costa loopt in dramaweek ook nog een blessure op

21 september 2018, 17:10   Bijgewerkt: 21 september 2018, 17:16

Het is een week om snel te vergeten voor Douglas Costa. De Braziliaan van Juventus baarde afgelopen weekend op negatieve manier opzien door zich te misdragen tegen Sassuolo. De aanvaller kreeg voor zijn wangedrag een schorsing van vier duels in de Serie A, maar staat voorlopig door blessureleed sowieso aan de kant.

Tegen Sassuolo deelde hij eerst een klap uit aan Federico Di Francesco, om hem vervolgens in het gezicht te spugen. Dat leverde hem vier duels [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338589/douglas-costa-door-het-stof-na-weerzinwekkend-gedrag/,_blank,schorsing] op in Italië. Midweeks viel de Braziliaan in de Champions League - waarin ie wel mocht spelen - nog in tegen Valencia, maar ook dat liep niet goed af. De buitenspeler kwam twintig minuten voor tijd in het veld, maar moest in de slotfase weer gewisseld worden vanwege blessureleed.

Juventus is vrijdag met een update over zijn situatie naar buiten gekomen. De club meldt dat hij een enkel- en een heupblessure heeft opgelopen. De verwachting is dat hij daardoor een maand niet in actie kan komen, ongeveer net zolang als zijn schorsing. Tegen Valencia was het op alle fronten - behalve het resultaat - sowieso kommer en kwel voor de Oude Dame: Cristiano Ronaldo kreeg een dubieuze rode kaart, terwijl ook Sami Khedira uitviel met een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338780/juventus-moet-khedira-weken-missen-met-dijbeenblessure/,_blank,blessure]. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen