'Kluivert teleurgesteld in Roma-coach na tribunebeurt'

21 september 2018, 18:15

De hoeveelheid speeltijd van Justin Kluivert bij AS Roma is vooralsnog karig te noemen. De negentienjarige vleugelspeler kwam deze zomer over van Ajax, maar kan niet op veel speeltijd rekenen. Afgelopen woensdag zat hij niet eens bij de wedstrijdselectie toen Roma het opnam tegen Real Madrid in de Champions League. En daar waren Kluivert en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola niet bepaald blij mee.

Dat beweert La Gazetta dello Sport tenminste. Het tweetal zou flink balen van het feit dat Eusebio Di Francesco besloot om Kluivert op de tribune te plaatsen. Die vertelde eerder al op de persconferentie voorafgaand aan het duel dat zo'n wedstrijd vanaf de tribune leerzaam kan zijn. "Soms kan een wedstrijd van de tribune volgen bepaalde spelers, die denken dat ze het al gemaakt hebben, helpen."

De coach van Kluivert liet zich op diezelfde persconferentie al uit over de jongeling. "Hij moet blijven werken en duidelijk tactisch nog beter worden. Het is te vroeg om voor mij te zeggen dat hij een prima seizoen gaat spelen, maar hij heeft wel talent."

International Kluivert kwam al een aantal keer als invaller binnen de lijnen. Een basisplek zit er op dit  moment nog niet in, lijkt het. En dat terwijl Roma niet lekker draait. De Romeinen staan op een teleurstellende negende plaats in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen