Honderd extra kaarten voor Oranje-supporters

Ger
14 juni 2006, 09:44

De supportersvereniging Oranje heeft van de KNVB nog precies honderd extra kaarten gekregen voor de WK-wedstrijd Nederland - Ivoorkust. Het duel zal vrijdag in Stuttgart worden gespeeld. Een aantal weken geleden kreeg de supportersvereniging al enkele duizenden extra tickets voor de groepswedstrijden van het WK.

De honderd extra kaarten zijn al vergeven aan mensen die op de wachtlijst van de supportersvereniging staan. De KNVB heeft volgens een woordvoerder geen indicatie dat er nu op het laatste moment nog meer toegangsbewijzen beschikbaar zullen komen en ook de supportersvereniging rekent daar niet op.

In totaal heeft de supportersvereniging Oranje nu 4300 kaartjes voor Nederland - Ivoorkust. De KNVB vergeeft ongeveer de helft van de tickets aan de supportersvereniging, dus de voetbalbond beschikt zelf ook over ongeveer dat aantal (voor sponsors en relaties). Via officiële weg zouden er vrijdag tussen de 8500 en 9000 Nederlanders in het stadion moeten komen, maar de ervaring leert dat vele duizenden Oranjefans er altijd in slagen via de zwarte markt hun slag te slaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen