Bayern zegeviert weer en laat Schalke op nul punten staan

22 september 2018, 20:21   Bijgewerkt: 23 september 2018, 09:24

Vorig seizoen werd Schalke 04 tweede in de Bundesliga, maar dit seizoen loopt het voor geen meter bij de formatie van Domenico Tedesco. De club uit Gelsenkirchen verloor de eerste drie wedstrijden in de Bundesliga en bleek zaterdag ook niet opgewassen tegen Bayern München: 0-2.

Trainer Niko Kovac gaf Arjen Robben, die midweeks nog basiskracht was, rust. De Nederlander zat op de bank en viel ook niet in. Bayern liet zien dat het ook zonder de buitenspeler prima kon optreden tegen Schalke. Al na acht minuten was het raak voor Bayern. James Rodriguez kopte een fijn aangesneden voorzet van Joshua Kimmich in het doel. Lange tijd bleef het daarbij, totdat de topclub in de 64ste minuut weer toesloeg. Robert Lewandowski verzilverde een penalty en besliste daarmee de wedstrijd: 0-2. De zege was verdiend, want Bayern was de betere ploeg en kreeg de meeste kansen.

Bayern kent daardoor een perfecte start en staat na vier duels op de maximale score van twaalf punten. Het is daarmee alleen koploper, met twee punten meer dan Hertha BSC. Schalke is dus nog puntloos en staat onderaan, al heeft ook Bayer Leverkusen nog geen punt gehaald. Die ploeg komt zondag nog in actie en kan Schalke dus in de kou laten staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen