Heerenveen recht rug en ontsnapt laat bij Excelsior

22 september 2018, 21:50   Bijgewerkt: 22 september 2018, 22:13

Excelsior en sc Heerenveen hebben de punten zaterdag gedeeld na een vermakelijke pot voetbal in Rotterdam. Excelsior had verreweg het beste van het spel in de eerste helft, maar zag na rust Heerenveen langszij komen. Invaller Jizz Hornkamp wist in de blessuretijd van de wedstrijd een punt te redden voor de ploeg uit Heerenveen. Excelsior geeft daardoor net als vorige week een zege uit handen: 3-3. 

Excelsior bleef op zijn gemak de bal rondspelen op eigen helft, wachtend op een mogelijkheid. Die kwam er in de 42ste minuut: na een voorzet van Hervé Matthys kwam de bal net buiten de zestien voor de voeten van Bruins. Zonder te twijfelen nam hij de bal op zijn pantoffel, waardoor Hahn kansloos op het kunstgras lag: 2-0. Na rust kwam Heerenveen beter uit de startblokken. Uit een vrije trap van invaller Nemanja Michajlovic kopte Dave Bulthuis knap de 2-1 tegen de touwen.Nog geen twee minuten later was het echter alweer 3-1 voor de Rotterdammers. De bal kwam uit de kluts voor de voeten van Messaoud, die niet twijfelde en de bal hard tegen de touwen ramde. Hij maakte dus zijn tweede van de avond. 

Het was een rommelige, maar vermakelijke wedstrijd in Rotterdam. Heerenveen mag van geluk spreken met een punt weg te komen in Rotterdam, want het spel liet zeker te wensen over. Voor Excelsior zijn de druiven zuur, omdat het vorige week ook al een overwinning uit handen gaf bij Willem II. 

Opstellingen en beoordelingen:

Excelsior: Sonny Stevens: 6; Lorenzo Burnet: 5, Jurgen Mattheij: 5,5, Herve Matthys: 6, Jeffry Fortes: 6,5; Jerdy Schouten: 7, Ryan Koolwijk: 7, Luigi Bruins: 6,5, Ali Messaoud: 7,5; Marcus Edwards: 7, Elias Mar Ómarsson: 5,5

sc Heerenveen: Warner Hahn: 6,5; Sherel Floranus: 6,5, Daniel Hoegh: 6, Dave Bulthuis: 6,5, Kik Pierie: 6; Morten Thorsby: 7, Yuki Kobayashi: 5,5, Ben Rienstra: 5; Mitchell van Bergen: 4,5, Sam Lammers: 5,5, Arber Zeneli: 5

Man of the Match: Ali Messaoud

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen