Advocaat: "Ze hebben keihard gewerkt, dat is de basis"

23 september 2018, 15:16

FC Utrecht heeft zondag wederom een nederlaag geleden, maar de manier waarop dat gebeurde was minder erg dan vorige week tegen FC Emmen. Op bezoek bij Feyenoord ging het met 1-0 onderuit, ondanks dat de Domstedelingen lang standhielden. Dick Advocaat hoopte stiekem de zege te pakken.

"We waren er dichtbij en probeerden met een stiekeme overwinning weg te komen", reageert de coach op zijn debuutwedstrijd als trainer van Utrecht. "In de eerste helft was Feyenoord de bovenliggende partij. In de tweede helft stonden we dichter bij elkaar en kregen wij de kansen. De finalebal was alleen te vaak niet goed", zegt hij op de clubwebsite.

Advocaat liet het team aantreden in een 4-3-3-systeem. "We probeerden wat meer en sneller druk te zetten. In de eerste helft kwamen we soms in de problemen. In de tweede helft ging het ons wat makkelijker af", zegt Advocaat, die weet dat het allemaal nog beter zal moeten. "Niet iedereen had vandaag z'n topvorm. Ze hebben wel allemaal keihard gewerkt, dat is de basis. Maar een aantal jongens moet beter presteren dan ze nu hebben laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen