Chelsea lijdt eerste puntenverlies tegen West Ham

23 september 2018, 16:18   Bijgewerkt: 23 september 2018, 16:26

Chelsea heeft voor het eerst puntverlies geleden in de Premier League. Op bezoek bij West Ham United - dat vorige week pas voor het eerst punten pakte in de Engelse competitie - kwam de formatie van Maurizio Sarri niet verder dan een gelijkspel (0-0). Daardoor gaat Liverpool, dat eerder dit weekend met 3-0 won van Southampton, alleen aan kop.

Sarri had ten opzichte van de Europa League-wedstrijd van Chelsea wel het een en ander veranderd: zo had de coach bijvoorbeeld Eden Hazard weer terug. Maar ook met de Belg konden The Blues amper gevaarlijk worden tegen West Ham United, dat Marko Arnautovic - vorige week nog uitblinker met Andriy Yarmolenko - moest missen met een blessure. Ook toen Álvaro Morata, zijn treffer werd vlak voor tijd afgekeurd wegens buitenspel, binnen de lijnen kwam, werd het niet veel beter.

In de slotfase mocht het zelfs van geluk spreken dat Yarmolenko, die vorige week twee treffers maakte, niet de zege bezorgde voor de thuisploeg. Hij kreeg tien minuten voor tijd een grote kopbal, maar plaatste naast. In blessuretijd schoot Ross Barkley nog van buiten het zestienmetergebied laag in de rechterhoek, maar keeper Lukasz Fabianski tikte de bal uit de hoek. Meteen daarna schoot Willian nog voorlangs.

Dus leed Chelsea het eerste puntverlies van de Premier League, waardoor het samen met Manchester City met zestien punten uit zes duels twee achter de nog wel foutloze koploper Liverpool staat. West Ham United pakte vorige week de eerste punten van het seizoen tegen Everton (1-3 winst) en gaat door dit punt naar de veilige zestiende plaats, samen met Burnley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen