Lukkien niet content over Emmen: "Wilden overdreven opbouwen"

23 september 2018, 17:10

Dick Lukkien vindt dat FC Emmen in eigen huis heeft nagelaten om PEC Zwolle zondagmiddag pijn te doen. Zijn ploeg ging met 0-1 onderuit in Drenthe en daar baalde de coach flink van, vooral omdat hij vond dat er meer in zat. "We hebben ons de eerste helft verslapen", sprak Lukkien over de matige eerste helft.

"Er had meer ingezeten, want we speelden niet goed", vond Lukkien, die wel zag dat Emmen wat kansjes kreeg. "Daar hadden we er een wel een van mogen benutten, want we hadden minimaal een punt moeten hebben." Met name na de tactische omzettingen gebeurde er het een en ander bij FC Emmen, maar PEC hield stand.

"Voor rust wilden we overdreven voetballen, tegen een ploeg die veel druk zette. Soms moet je ook durven om in de diepte te spelen en dertig á veertig meter pakken", aldus Lukkien. "Onze backs staken niet in een geweldige vorm, dus dan moet je soms een linie overslaan." Dat ging na de pauze beter, maar ondanks meerdere kansen werd er dus niet gescoord en wel opnieuw verloren in eigen huis.

"Daar balen we enorm van, maar we staan nog steeds met zeven punten in het linkerrijtje", aldus Lukkien. "En de eerste thuisoverwinning kunnen we dan over twee weken maar weer proberen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen