Kopzorgen voor Marcelino en 'rood' Valencia: weer geen winst

23 september 2018, 18:07

De crisis van Valencia houdt voorlopig aan: de ploeg van Marcelino heeft voor de vierde wedstrijd op rij niet gewonnen in La Liga. Net als tegen Levante en Real Betis Sevilla werd er gelijkgespeeld, ditmaal tegen Villarreal (0-0). Daarmee mochten de bezoekers overigens niet eens klagen, want het speelde het laatste half uur met een man minder na de rode kaart van Dani Parejo.

In de competitie loopt het vooralsnog voor geen meter bij de Spaanse ploeg, die midweeks ondanks een man meer ook al verloor in de Champions League van Juventus (0-2). Op bezoek bij Villarreal kreeg het dus zelf een rode kaart voorgehouden, na een harde overtreding van Parejo. Zonder ingrijpen van de VAR mocht de middenvelder meteen vertrekken. Op dat moment stond het overigens - ondanks de invalbeurt van Michy Batshuayi - nog doelpuntloos gelijk.

Ondanks een-man-meer-situatie werd er helemaal niet meer gescoord. De thuisploeg werd in de slotfase nog wel iets gevaarlijker, maar dat leidde niet tot hele grote kansen. Dus bleef de schade van Valencia wel enigszins beperkt, maar met dit punt staat het nog altijd slechts op de zeventiende plaats in de Primera Division met vier punten uit vijf duels. Zorgen dus voor trainer Marcelino, die vorig seizoen nog een van de verrassingen van Spanje was met zijn ploeg. Zeker met het zware programma van Celta de Vigo, Real Sociedad en FC Barcelona in het achterhoofd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen