Juventus blijft foutloos aan kop dankzij late goal Ronaldo

23 september 2018, 22:22

Cristiano Ronaldo heeft Juventus zondagavond de overwinning bezorgd tegen Frosinone. Makkelijk ging het zeker niet op bezoek bij de promovendus, die tot tien minuten voor het einde stand hield tegen de Oude Dame. De Portugees voorkwam met een schot van dichtbij dat Juve voor het eerst tegen puntverlies op liep in de Serie A en zag Federico Bernardeschi diep in blessuretijd de tweede goal maken.

Cristiano Ronaldo had eerder overigens al kunnen scoren, maar zijn poging in de tweede helft werd met pijn en moeite van de lijn gehaald. Sowieso bleef Frosinone af en toe met hangen en wurgen overeind: zo schoot Mario Mandzukic over, Alex Sandro net naast. Ronaldo was eerder met een kopbal gevaarlijk voor rust en had ook nog een hakbal in petto. Alle pogingen (3 om 30 schoten) werden uit het doel gehouden door Marco Sportiello.

Tien minuten voor tijd had de keeper echter geen kans toen Ronaldo na afgeslagen schot de bal voor de voeten kreeg. Van dichtbij ramde hij de bal alsnog langs Sportiello. Door die treffer ging Juventus met de drie punten aan de haal, al ging het al met al zeker niet eenvoudig. Diep in blessuretijd maakte Bernardeschi - die de bal kon aannemen in het zestienmeterggebied - in de korte hoek nog de tweede van Juventus/

Na vijf duels heeft de Oude Dame vooralsnog de volle buit met vijftien punten. Ronaldo staat met zijn derde treffer in dit Serie A-seizoen gedeeltelijk tweede op de topscorerslijst in Italië. Krzysztof Piatek, Lorenzo Insigne en Grégouire Defrel staan met vier goals eerste na vijf speelrondes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen