'Real Madrid heeft tachtig miljoen euro over voor Frenkie de Jong'

24 september 2018, 07:34   Bijgewerkt: 24 september 2018, 10:24

Real Madrid heeft zich in de lange rij geïnteresseerden van Frenkie de Jong gevoegd. De Koninklijke ziet in de middenvelder de natuurlijke opvolger van Luka Modric en is bereid om tachtig miljoen (!) euro over te maken aan de Amsterdammers. Eerder al kwamen naar verluidt FC Barcelona, Bayern München, Tottenham Hotspur en Manchester City langs bij directeur Marc Overmars.

Dat schrijft De Telegraaf. "Ik kan dit bevestigen noch ontkennen. Dat moet je aan Marc Overmars vragen, want ik stuur alle clubs die zich bij me melden naar hem door", laat zaakwaarnemer Ali Dursun weten tegenover het dagblad. Hoewel het algemeen bekend is dat De Jong wordt begeerd door de Europese topclubs, zijn bedragen van tachtig miljoen euro niet eerder concreet genoemd.

Onduidelijk is hoelang De Jong, die recentelijk ook verdienstelijk debuteerde in het Nederlands elftal, nog houdbaar is voor Ajax. De middenvelder liet deze zomer weten te blijven bij Ajax, maar de vraag is of hij een dergelijke keuze weer maakt. Zeker omdat hij bij afwezigheid van Matthijs de Ligt bijvoorbeeld achterin gebruikt wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen