Beerens baalt van slechte tweede helft bij Vitesse: "Ik ben pislink"

24 september 2018, 09:36

Vitesse verspeelde tegen ADO Den Haag in een zeer matige tweede helft een op zekere overwinning zaterdagavond (1-1). Het verschil tussen voor en na de pauze was bijzonder groot bij de Arnhemmers en dat baarde veel zorgen bij Roy Beerens. "Ik ben pislink. Die tweede helft lijkt nergens op. Amateuristisch."

Dat vertelde hij na het duel tegenover De Gelderlander. De fluitconcerten die na het duel klonken, waren volgens hem dan ook terecht. "De eerste helft is Vitesse zoals Vitesse moet zijn. We zetten zoveel druk. ADO was radeloos. Maar na rust zet ADO een beetje druk vooruit en hanteren we van achteruit meteen de lange bal. Dan is het zaak gewoon die middenvelders in te blijven spelen. Dan hadden we ADO stuk gespeeld en waren ze vanzelf weer teruggezakt."

En dus hield Vitesse slechts een punt over aan het duel in de Eredivisie. Beerens: "Deze groep heeft echt wel kwaliteit. Dat hebben we laten zien tegen FC Groningen en Heerenveen. En nu was de eerste helft ook goed. Maar we zijn niet constant. Waarom die tweede helft dan nergens op lijkt, is een mysterie. Dit is een wijze en pijnlijke les."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen