Wormuth gaat rouleren, maar waakt voor onderschatting in beker

24 september 2018, 14:00   Bijgewerkt: 24 september 2018, 14:07

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth waarschuwt zijn ploeg in aanloop naar het duel met FC Den Bosch. Hoewel zijn elftal in goeden doen is in de Eredivisie, beseft hij dat het niet makkelijk zal worden in de KNVB Beker tegen de ploeg uit de Eerste Divisie. "We moeten deze wedstrijd zeker niet onderschatten en we zullen geduld moeten hebben", verwacht hij.

"We nemen deze wedstrijd en deze tegenstander heel serieus", vertelt de oefenmeester op de clubsite. "We hebben ze twee keer in het stadion bekeken en gaan ook 's morgens al naar het zuiden om ons in een hotel voor te bereiden. We zullen het elftal wel op een aantal posities wijzigen ten opzichte van afgelopen vrijdag, maar we hebben in de breedte een goede selectie. Het elftal dat morgen speelt, kan bij wijze van spreken ook zondag tegen Emmen spelen."

Wie in elk geval niet meedoen in Brabant, zijn Silvester van der Water (lies), Robin Pröpper, Jeff Hardeveld en Sebastian Jakubiak (allen knie). Wormuth: "FC Den Bosch is een voetballende ploeg met een paar heel goede spelers. Maar wij moeten met overtuiging spelen zodat we deze wedstrijd kunnen winnen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen