Slutsky over Linssen: "Miste best wat kansen"

24 september 2018, 19:09

De ophef over de reserverol van Bryan Linssen bij Vitesse vindt trainer Leonid Slutsky overdreven. De Rus zette de smaakmaker zaterdag tegen ADO Den Haag (1-1) op de bank. Een week eerder was Linssen nog geblesseerd, maar voor het duel met ADO was hij fit. Slutsky liet de aanvaller in de 66ste minuut nog wel invallen.

"Ik koos ervoor de voorste linie en het middenveld te handhaven, na de zege bij PEC (0-2,red.) Daarvoor leverden we enkele wedstrijden af, waarbij niet alles even goed liep", zegt Slutsky tegen De Gelderlander. "Tegen AZ, Heerenveen en Ajax. De resultaten waren teleurstellend. Tegen PEC was de uitvoering goed."

Slutsky heeft voldoende vertrouwen in de clubtopscorer van vorig seizoen. "Maar hij was dit seizoen nog niet in topvorm. Dat kan. Hij miste ook best al wat kansen. Dan kan de keuze anders uitvallen. Het viel me op dat er wel wat veel aandacht aan die keuze uitging. Maar het is toch niet zo dat een speler bij Vitesse de status heeft dat hij altijd speelt? Dat heeft niemand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen