De Mos vindt dat VVV-coach Steijn na dit seizoen hogerop moet

24 september 2018, 18:47   Bijgewerkt: 24 september 2018, 20:16

Met maar liefst elf punten uit de eerste zes wedstrijden staat VVV-Venlo verrassend op een zesde stek in de Eredivisie. De Venlonaren verloren alleen in de slotfase van Ajax (0-1) en vallen vooral op dankzij gedisciplineerd voetbal. Volgens Aad de Mos is het aandeel van trainer Maurice Steijn gigantisch. "Volgend jaar moet hij absoluut naar een grotere club."

Dat vertelt De Mos in het programma Rondo. Een club als VVV is voor Steijns begrippen te laag, vindt De Mos. "Hij kan heel goed met spelers omgaan. Volgend jaar moet hij absoluut naar een grotere club, want als hij met dit materiaal dit voetbal kan spelen." Toeval zijn de goede resultaten in De Koel niet volgens De Mos: "Het is geen casinogeluk."

Dankzij de opvallend simpele 3-0 overwinning op NAC Breda van afgelopen weekend is VVV nu vier potjes zonder verliespartij. Er lijkt geen wolkje aan de lucht in Venlo, waar Steijn nog tot 2021 onder contract staat. Hij bleef ondanks interesse van Eredivisionisten en het Engelse Ipswich Town in Noord-Limburg en zette zijn handtekening onder een langer verblijf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen