Van Bommel hing uitspraken van Schöne op in PSV-kleedkamer

24 september 2018 – Mark van Bommel heeft voorafgaand aan de topper tegen Ajax citaten van Lasse Schöne opgehangen in de kleedkamer van PSV. Dat biecht rechtsback Denzel Dumfries in gesprek met PSV TV. Volgens de verdediger besloot de trainer om uitspraken van de Ajax-middenvelder uit te printen als motivatie. "Het was een A4'tje op het bord."

Van Bommel hing uitspraken van Schöne op in PSV-kleedkamer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Deense middenvelder liet in aanloop naar de wedstrijd in Eindhoven weten dat zijn ploeg na afloop van PSV – Ajax bovenaan zou staan in de Eredivisie. Die uitspraken werden dus opgehangen in de PSV-kleedkamer, vertelt Dumfries. "Het hing er niet zo heel groot. Het was een A4'tje op het bord."

Volgens de verdediger, die een van de uitblinkers was in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Ajax, droeg het papiertje bij aan de spirit van PSV. "Als je dat ziet is het een motivatie. Dat is iets dat je meeneemt naar de wedstrijd toe. Natuurlijk praat je er met de jongens over, maar de trainers zeggen er niets over."

Reacties

Ajax

gerelateerd