Cech haalt uit naar Wenger: "Iedereen werkt nu harder"

24 september 2018, 20:14

Arsène Wenger heeft een behoorlijke trap na gekregen van Arsenal-doelman Petr Cech. De 36-jarige vindt dat de Franse manager mooi voetbal prevaleerde boven het halen van een goed resultaat. "Op dat gebied hebben we bij Arsenal de laatste jaren echt iets laten liggen."

Cech is bezig aan zijn vierde seizoen bij Arsenal en het is de eerste keer dat Wenger niet voor de groep staat. Hij zwaaide deze zomer na 22 jaar af in Londen en werd opgevolgd door Unai Emery. In gesprek met The Guardian blikt de Tsjech terug op Wenger als coach. Hij vindt dat de Fransman bepaalde zaken niet goed heeft aangepakt. "Voorheen was 'de Arsenal-manier van voetballen' belangrijker dan het pakken van punten, maar dat is niet de manier om kampioen te worden. Dat is al sinds ik hier speel niet goed gegaan."

.

Vier jaar geleden verruilde Cech Chelsea voor Arsenal en hij merkte al direct dat de spelopvatting bij The Gunners anders was. "Soms moet je er gewoon voor zorgen dat je een lelijke wedstrijd wint. Op dat gebied hebben we bij Arsenal de laatste jaren echt iets laten liggen."

Onder Emery is er veel verbeterd, vindt de ervaren keeper. "Iedereen werkt nu harder en dat is zoals het zou moeten zijn. Ik denk dat de lat sowieso hoger ligt dan voorheen." Arsenal staat na zes wedstrijden op een zesde stek in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen