Tadic na zeperd: "Dit is niet acceptabel voor Ajax"

25 september 2018, 07:45

Dusan Tadic vindt de nederlaag van Ajax bij PSV (3-0) onacceptabel, maar weet dat het seizoen nog lang is. De Serviër baalt als een stekker van het verlies in Eindhoven, maar beseft dat er weinig tijd is om te rouwen.

Dat Ajax ging rusten met een 3-0 achterstand, had Tadic niet verwacht. "Je gelooft gewoon niet wat er gebeurt in de eerste helft", blikt hij terug tegenover het Algemeen Dagblad. "We gaven de goals weg. Alsof de grond onder je voeten wegzakt. Zo voelt dat. We waren in shock en kwamen daardoor niet in onze eigen kracht: de bal hebben, aanvallen en gelijk druk zetten bij balverlies. Ons zelfvertrouwen kreeg een knak."

De ruime nederlaag vindt Tadic een schande voor de club. "Het is niet acceptabel voor Ajax om zo te verliezen als tegen PSV. We moeten nu laten zien dat we mannen zijn en geen jongetjes. Laten zien hoe wij in elkaar zitten. We staan nu vijf punten achter op PSV, maar het seizoen is nog lang. De hoofden moeten omhoog. Er komen zware wedstrijden aan, ook in de Champions League tegen Bayern München en Benfica."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen