Van der Gaag duidelijk: "We laten elkaar in de steek"

25 september 2018, 09:04

Het liep de afgelopen weken al voor geen meter bij NAC Breda en de 3-0 nederlaag bij VVV-Venlo van afgelopen zaterdag deed de paniek bij de club alleen maar toenemen. Trainer Mitchell van der Gaag hoopt het blazoen dinsdagavond tegen RKC Waalwijk wat op te poetsen.

Na de wedstrijd tegen VVV was Van der Gaag bijzonder kritisch op zijn team en daar staat hij nog steeds achter. "We zijn op dit moment niet op de goede weg. We doen iets niet goed en daar ben ik verantwoordelijk voor", zegt hij tegen BN De Stem. "We laten elkaar allemaal in de steek. Als je van Fortuna verliest, dan moet je er als team staan tegen VVV. Dan kan het niet met een paar procent minder. Ik moet de boel aanzwengelen, als staf proberen we zo duidelijk mogelijk te zijn. Voetbal is simpel, het is niet moeilijk."

NAC heeft nu vier duels op rij verloren en speelt dinsdag in de beker tegen RKC. Hij zal zijn basisploeg redelijk intact houden. "We zitten niet in een fase om veel te experimenteren. Ik voer wel enkele wijzigingen door met spelers die niet veel gespeeld hebben. Het enige wat telt, is winnen van RKC. Ik geef mensen geen rust omdat het een bekerwedstrijd is. Soms moet je een signaal afgeven, dat heb ik afgelopen weekend proberen te doen. Loyaal zijn, is goed. Maar ook ik heb mijn grenzen. Als de boodschap niet aankomt, doen we het op een andere manier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen