NEC-trainer De Gier: "Excelsior is vergelijkbaar met onze ploeg"

25 september 2018, 10:08

De laatste wedstrijd die op deze bekerdag wordt gespeeld, is het duel tussen Excelsior en NEC. Excelsior is gezien de Eredivisie-status misschien de favoriet, maar NEC-trainer Jack de Gier vlakt zijn ploeg niet uit. De coach gelooft in zijn formatie.

NEC is met vier zeges uit zes duels goed begonnen aan het seizoen. Het scoorde bovendien al vijftien keer. Daar tegenover staan echter wel elf tegengoals. "Het aantal doelpunten die gescoord worden zorgen natuurlijk voor veel entertainment, maar is ook een beetje zorgwekkend", zegt De Gier op de clubwebsite. "Tot nu toe hebben we echter nog niet verloren, dus we zitten nog aan de goede kant van de streep. We zijn tevreden over het aantal goals die we scoren. We spelen wedstrijden om te winnen, daar hoort aanvallen en verdedigen bij."

De Gier neemt de ontmoeting in Kralingen zeer serieus. "De beker is niet zomaar iets tussendoor. We willen alle wedstrijden winnen, dus ook bekerwedstrijden. We willen gewoon zo ver als mogelijk komen. Excelsior is en ploeg die vergelijkbaar is met de onze. Ook bij hun wedstrijden wordt er veel gescoord, en ook zij hebben 2-0 voorsprongen weggeven. Bekerwedstrijden worden in ieder geval altijd beslist en zijn altijd verrassend", weet de voormalig spits.

Rens van Eijden is door blessureleed nog niet inzetbaar bij NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen