Winnaar Modric bewierookt: "Hij stak ver boven de rest uit"

25 september 2018, 11:04

Wat vooral opviel rondom het The Best-gala van maandag, was dat de aanwezige spelers en trainers het Luka Modric van harte gunden om de prijs van wereldspeler van het jaar te krijgen. Dat gold ook voor onder meer Ivan Rakitic, Mario Mandzukic en

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté.

"Van harte gefeliciteerd master", klinkt de reactie van Rakitic. De Kroaat vormde op het succesvolle WK samen met Modric de machinekamer van de finalist. "Deze prijs is meer dan verdiend en heel het land is trots op je. Bedankt voor alles, aanvoerder." Mario Mandzukic sluit zich daarbij aan. "Je hebt dit verdiend met je techniek, inzet en alles wat je bereikt hebt. Ik ben trots op je."

Kasper Schmeichel werd op het WK met Denemarken verschalkt door Kroatië, maar gunt Modric toch het beste. "Luka heeft mijn hart gebroken, dus… Nee grapje, wat hij heeft gedaan is onvoorstelbaar", zegt de keeper. "Zijn optreden op het WK was geweldig en hij heeft zijn land naar grote successen geleid. Ik vond hem ver boven de rest uitsteken."

Ook Kanté was onder de indruk van Modric. "Ik vind dat hij deze prijs heeft verdiend omdat hij een fantastische speler is en veel successen heeft behaald."

Lees ookModric: "Het is een grote eer en een fantastisch gevoel"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen