Te Werve klaar voor Ajax: "Gaan ze proberen te overrompelen"

25 september 2018, 11:47

Het verschil tussen amateurclub Te Werve en Ajax is liefst zeven divisies, maar de amateurs achten zich niet bij voorbaat kansloos voor het bekerduel. Trainer Huib van Oostrom Soede wil dat zijn spelers met de kop omhoog de wedstrijd ingaan.

Dat zegt de coach van de tweedeklasser tegen FOX Sports. "We hebben een plan A en we hebben geen plan B. Als je een goed plan hebt, moet je zorgen dat je dat 200 procent goed uitvoert, zelfs tegen Ajax. Misschien valt er iets te halen in een standaardsituatie. Het zit hem met name in de uitstraling die je moet hebben om te spelen tegen Ajax. Het is een once in a lifetime en je moet alles geven. Als je een kans krijgt, moet je het doen", vindt de trainer.

De spelers van Te Werve zijn niet bang voor Ajax, beseft de coach. "We hebben veel Haagse jongens met Haagse bluf die denken 'wat heeft Ajax hier te halen?' Wij gaan proberen met bluf te spelen en willen de eerste vijf minuten ons eigen aanvallende spel spelen. We gaan ze proberen te overrompelen. Daarna moeten we slim spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen