Spoorboekje: Ajax in beker, zware uitwedstrijd Real Madrid

26 september 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 26 september.

Wedstrijden

FSV Mainz 05 - VfL Wolfsburg (20.30 uur)

Wout Weghorst maakte in de tweede speelronde van de Bundesliga zijn eerste treffer voor VfL Wolfsburg, maar scoorde sindsdien niet meer. Desondanks presteerde zijn ploeg met zeven punten uit drie duels prima. Afgelopen weekend ging het verrassend ineens mis toen laagvlieger SC Freiburg met 1-3 zegevierde. Kan Wolfsburg zich vanavond revancheren tegen nummer zeven FSV Mainz 05?

Te Werve - Ajax (20.45 uur)

In 2010 won Ajax voor het laatste de beker en de Amsterdammers willen de prijs dit seizoen uiteraard graag weer eens winnen. Het bekeravontuur begint dit seizoen tegen HVV Te Werve, dat zeven divisies lager acteert dan Ajax. De ploeg uit Rijswijk is actief in de tweede klasse en is desondanks niet bang voor Ajax. Bij de Amsterdammers start Kasper Dolberg waarschijnlijk in de basis. Het duel wordt niet op het complex van Te Werve gespeeld, maar op Sportpark Duinwetering in Noordwijk. Hier is vanwege veiligheidsredenen voor gekozen. 

Sevilla - Real Madrid (22.00 uur)

Het is een drukke week voor Real Madrid in eigen land. De ploeg van Julen Lopetegui brengt vanavond een bezoek aan het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán van Sevilla, terwijl zaterdagavond de stadsderby tegen Atlético Madrid wacht. Slecht nieuws voor Real is dat Isco de komende weken geveld is door een blindedarmontsteking. Real moet ook zonder de spelmaker zien te winnen bij Sevilla, dat met zeven punten vijfde staat. Real staat met dertien punten samen met FC Barcelona gedeeld eerste.

Voetbal op tv

18.30 uur: Excelsior Maassluis - PSV, FOX Sports 1, live verslag van het bekerduel

20.00 uur: Leganes - FC Barcelona, Ziggo Sport 14, live verslag van het La Liga-duel

20.30 uur: 1. FSV Mainz 04 - VfL Wolfsburg, FOX Sports 5, live verslag van het Bundesliga-duel

20.45 uur: Te Werve - Ajax, FOX Sports 2, live verslag van het bekerduel

21.00 uur: Juventus - Bologna, Ziggo Sport Extra, live verslag van het Serie A-duel

22.00 uur: Sevilla - Real Madrid, Ziggo Sport 14, live verslag van het La Liga-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen