AFC trakteert Telstar in beker op keiharde nederlaag

25 september 2018, 18:48   Bijgewerkt: 25 september 2018, 20:27

De eerste stunt in het nieuwe bekerseizoen heeft niet lang op zich laten wachten. AFC, uitkomend in de Tweede Divisie, was dinsdag op Sportpark Goed Genoeg met liefst 5-0 te sterk voor Telstar, dat een divisie hoger uitkomt. De club uit Amsterdam is de eerste van de 32 clubs die doorstoot naar de tweede ronde in het toernooi om de KNVB Beker.

Fouad Belarbi opende de score in de Noord-Hollandse derby. Uit een voorzet vanaf rechts scoorde de aanvaller. De amateurs uit Amsterdam raakten daarna nog de lat, maar de 1-0 stand bleef tot de rust op het scorebord staan. In de tweede helft verdubbelde Yordi Teijsse (ex-Dundee FC) de score. Johan Kulhan, die een verleden heeft bij Telstar, maakte vervolgens het derde doelpunt.

In de slotfase ging het van kwaad tot erger voor Telstar. Eerst moest Toine van Huizen noodgedwongen aan de noodrem trekken, waarna hij een rode kaart kreeg. De vrije trap die daarop volgde werd benut door Milan Hoek. Vervolgens viel ook nog de 5-0, gemaakt door Tim Linthorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen