Sparta blameert zich in eerste ronde bekertoernooi

25 september 2018, 21:43   Bijgewerkt: 25 september 2018, 22:28

Sparta Rotterdam heeft ondanks een gunstige loting de eerste ronde van de KNVB Beker niet overleefd. De Rotterdammers gingen op bezoek bij vv Noordwijk verrassend onderuit. De club uit de Eerste Divisie verloor met 3-2 en werd zodoende uitgeschakeld door een club die twee niveaus lager speelt. Sparta is na Telstar de tweede club uit de Eerste Divisie die op de eerste speeldag van de eerste ronde van het bekertoernooi wordt uitgeschakeld door een amateurtegenstander.

Benauwde zeges

Heracles Almelo en Willem II boekten dinsdagavond benauwde zeges in het bekertoernooi. De Heraclieden zegevierden met 1-2 op bezoek bij FC Den Bosch. De Bosschenaren waren nog op voorsprong gekomen, maar door doelpunten van Vincent Vermeij ging de overwinning alsnog naar de Eredivisionist. Willem II kwam in de uitwedstrijd tegen FC Volendam niet op achterstand, maar gaf een 0-1 voorsprong wel weg. De winnende goal werd gemaakt door Fran Sol, Donis Avdijaj had de score geopend.

Geen verrassingen

Fortuna Sittard, Roda JC en VVV-Venlo maakte dinsdagavond geen fout. De club uit Sittard legde Helmond Sport over de knie (0-5), Roda JC won ruim van DVS'33 (0-6) en VVV kende een simpele avond tegen RKVV Westlandia (0-3).

Andere uitslagen

Almere City – FC Dordrecht 1-0

Go Ahead Eagles – FC Eindhoven 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen