De Graafschap, SC Cambuur en TOP Oss met de schrik vrij

25 september 2018, 22:24

De Graafschap heeft dinsdagavond een vroege uitschakeling in het bekertoernooi ternauwernood weten te voorkomen. De Eredivisionist had het heel moeilijk met VVSB, dat pas in de strafschoppenserie het hoofd moest buigen. De Superboeren speelden het gros van de wedstrijd met een man minder nadat Robert Klaasen van het veld was gestuurd.

VVSB - De Graafschap (3-3, De Graafschap w.n.s.)

De Graafschap leek na NAC Breda de tweede Eredivisionist te worden die in de eerste ronde van het bekertoernooi zou worden uitgeschakeld. De club uit Doetinchem, die het heel moeilijk heeft op het hoogste niveau, kwam vroeg in de wedstrijd op een 1-0 achterstand en kreeg daarna nog een domper te verwerken toen Klaasen rood kreeg. De Graafschap knokte zich terug, sleepte een verlenging uit het vuur en kwam ook in de extra tijd terug van een achterstand. Het team van trainer Henk de Jong nam vervolgens de onvermijdelijke strafschoppen beter dan VVSB.

SVV Scheveningen – SC Cambuur (2-3 n.v.)

SC Cambuur leek in Scheveningen lange tijd op weg naar een bekerblamage, maar kwam uiteindelijk goed weg. Vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd poetsten de Leeuwarders een 2-1 achterstand weg. In de verlenging trok de nummer twee van de Eerste Divisie de wedstrijd vervolgens naar zich toe. Invaller Sai van Wermeskerken maakte de winnende goal. Namens de club uit Scheveningen ontvingen in de extra tijd Kevin Gomez Nieto en Levi Schwiebbe een rode kaart.

Rijnsburgse Boys - TOP Oss (1-1, TOP Oss w.n.s.)

TOP Oss heeft zich ternauwernood geplaatst voor de laatste 32 van het bekertoernooi. De Ossenaren kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Philippe Rommens, maar Jeffrey Jongeneelen maakte er twintig minuten voor tijd 1-1 van. Omdat er in de extra tijd niet werd gescoord, moest de strafschoppenserie uitsluitsel bieden. De club uit Oss nam de penalty's beter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen