Eerste misstap Bayern, Brenet scoort voor Hoffenheim

25 september 2018, 22:40

Bayern München heeft dinsdagavond voor de eerste keer dit seizoen punten verspeeld. De Duitse grootmacht kwam in het thuisduel met FC Augsburg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Arjen Robben had namens Bayern de score geopend, maar een laat tegendoelpunt maakte zijn treffer ongedaan.

De Nederlandse buitenspeler maakte vlak na rust de 1-0. Op aangeven van Serge Gnabry scoorde Robben zijn 98ste doelpunt in de Bundesliga. Het bleek niet de winnende goal te zijn, want vlak voor tijd maakte Felix Götze namens Augsburg gelijk. Hij scoorde van dichtbij nadat Jeffrey Gouweleeuw de bal in het doel probeerde te schieten. Bayern staat ondanks het puntverlies nog steeds bovenaan in de Bundesliga.

Brenet scoort

Robben en Javairo Dilrosun waren niet de enige Nederlanders die dinsdag scoorden in de Bundesliga. Ook Joshua Brenet pikte zijn doelpunt mee. De van PSV overgekomen back schoot op bezoek bij Hannover 96 na twintig minuten hard raak. Daarmee maakte hij zijn eerste doelpunt in de Duitse competitie. Hoffenheim won de uitwedstrijd uiteindelijk met 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen