Boze NAC-supporters wachten spelersbus op na bekerblamage

25 september 2018, 23:55

Supporters van NAC Breda hebben na de bekerblamage tegen RKC Waalwijk (2-0) de spelersbus bij het trainingscomplex in Zundert opgewacht. De aanhang van de Eredivisionist is boos vanwege de tegenvallende resultaten in de eerste twee maanden van het nieuwe seizoen. De uitschakeling in het bekertoernooi is daarbij de spreekwoordelijke druppel die de emmer doet overlopen.

Omroep Brabant was aanwezig in Zundert en zag ruim honderd supporters de spelersbus opwachten. De aanhang eiste een gesprek met de spelers en technische staf van hun club. NAC presteert in de Eredivisie al weken ondermaats en ging het afgelopen weekend nog kansloos onderuit tegen VVV-Venlo. De Parel van het Zuiden bevindt zich na zes speelrondes op de zeventiende plaats.

Leuzen als 'Schaam je kapot', Voetballen, voetballen, voetballen' en 'Wij willen bloed, zweet en tranen' werden na de wedstrijd in Waalwijk door de aanwezige supporters gezongen. Een klein deel van de aanhang zou met de spelers en de technische staf mee naar binnen zijn gegaan voor een gesprek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen