'Magallan raakt opnieuw serieus in beeld bij Ajax'

26 september 2018, 08:12

Na de afstraffing in Eindhoven lijkt Lisandro Magallan opnieuw een serieuze optie voor Ajax. Boca Juniors, de club van de bijna 25-jarige verdediger, liet afgelopen zomer een transfer naar Amsterdam nog mislukken. De zaken schijnen er tegenwoordig anders voor te staan, meldt De Telegraaf woensdag.

Wanneer de Copa Libertadores voorbij is, zou Boca mee willen werken aan de Magallans droomtransfer. Naar verluidt is er bovendien sprake van een voordeliger prijskaartje, dat nu 7,5 miljoen euro bedraagt. De transfersom lag tijdens de afgelopen transferwindow rond de acht miljoen, exclusief bonussen. Volgens de ochtendkrant heeft dat gedeeltelijk te maken met de Argentijnse peso, die ten opzichte van de euro minder waar wordt.

Daarnaast haalde Boca Juniors al een vervanger voor Magallan. Carlos Izquierdoz werd in de zomer aangetrokken, omdat Magallan op weg was naar Ajax. Ondanks een medische keuring in Amsterdam en een persoonlijk akkoord, mislukte de overgang. Feit is dat Ajax Magallan nog steeds nauwlettend volgt. De komende periode zal uitwijzen of de transfer alsnog van de grond komt.

De roep om een extra centrale verdediger is na de 3-0 nederlaag tegen PSV flink toegenomen. De absentie van Matthijs de Ligt werd in Eindhoven onvoldoende opgevangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen