Roma heeft Kluivert en Karsdorp niet nodig, Juventus wint weer

26 september 2018, 23:18   Bijgewerkt: 26 september 2018, 23:24

AS Roma heeft woensdagavond voor de eerste keer sinds de seizoensouverture weer een zege in de Serie A geboekt. Dat deed de Romeinse club zonder Justin Kluivert en Rick Karsdorp, die de hele wedstrijd op de bank bleven. Voor eigen publiek werd Frosinone met 4-0 verslagen.

Cengiz Ünder, een directe concurrent van Kluivert, opende na twee minuten spelen op prachtige wijze de score. De Turk speelde een tegenstander door de benen om vervolgens vanaf een meter of dertig raak te schieten. Het doelpunt van Ünder leidde een eenvoudige avond voor de Romeinen in. Javier Pastore en Stephan El Sharaawy tekenden nog voor rust voor het tweede en derde doelpunt van Roma.

In de tweede helft gebeurde er vrij weinig, maar dat was voor Eusebio Di Francesco geen reden om Kluivert of Karsdorp in te brengen. Kluivert startte tegen Bologna (2-0 verlies) nog in de basis, Karsdorp zou in de clinch liggen met de coach. Vlak voor het eindsignaal prikte Aleksandar Kolarov er namens Roma nog een doelpunt bij.

Juventus - Bologna 2-0

Juventus is na zes wedstrijden nog steeds foutloos in de Serie A. De club uit Turijn kende een probleemloze avond tegen het Bologna van Mitchell Dijks. Cristiano Ronaldo kwam tegen Bologna niet tot scoren, maar Paulo Dybala wel. De Argentijn maakte na tien minuten spelen zijn eerste doelpunt van het seizoen. Niet veel later scoorde Blaise Matuidi eveneens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen