Gisteren gemist: bekerzeges Ajax en PSV, Barça en Real onderuit

27 september 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 26 september.

Jeugdig Ajax rekent simpel af met amateurs van Te Werve

Zonder echt moeite te doen heeft een vrij jong Ajax zich woensdagavond in Noordwijk geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De nummer twee van de Eredivisie rekende simpel af met tweedeklasser HVV Te Werve: 0-7. Voor Ajax debuteerde onder meer Perr Schuurs, hij fleurde zijn eerste minuten in de hoofdmacht op door de 0-1 voor zijn rekening te nemen. Zijn goal was het startschot voor een makkelijke avond voor Ajax, dat nooit in de problemen kwam.

PSV simpel langs amateurs van Excelsior Maassluis

PSV heeft woensdagavond de tweede ronde van de KNVB Beker bereikt na een simpele overwinning op de amateurs van Excelsior Maassluis. Op een matig kunstgrasveld was PSV te sterk voor de club uit de Tweede Divisie: 0-4. In de eerste helft zorgden Cody Gakpo en Trent Sainsbury voor de treffers. In de tweede helft werd de Eindhovense productie verdubbeld en tekenden Ramon-Pascal Lundqvist en Nicolas Isimat-Mirin voor de treffers.

Blunder Piqué leidt nieuwe nederlaag FC Barcelona in

FC Barcelona is er voor de tweede keer op rij niet in geslaagd om een wedstrijd in de Primera División te winnen. Na het gelijkspel tegen Girona (2-2) ging de Catalaanse formatie woensdagavond verrassend met 2-1 onderuit tegen het laaggeklasseerde Leganés. Schlemiel van de avond werd Gerard Piqué, die op knullige wijze de winnende goal weggaf.

Real Madrid volgt voorbeeld Barça en gaat ook kopje onder

Real Madrid is er woensdagavond niet in geslaagd om de koppositie over te nemen van FC Barcelona. De Madrileense topclub ging op bezoek bij het Sevilla van Quincy Promes met liefst 3-0 onderuit. Eerder op de avond maakte Barça een verrassende misstap tegen het laaggeklasseerde Leganés.

Prachtige solo Hazard helpt Chelsea voorbij Liverpool

Chelsea heeft woensdagavond ten koste van Liverpool de volgende ronde van de League Cup bereikt. De Londense club was met 1-2 te sterk voor het team van trainer Jürgen Klopp, dat zonder Virgil van Dijk (lichte ribblessure) en Georginio Wijnaldum (rust) aantrad. Eden Hazard maakte vlak voor tijd na een prachtige solo het winnende doelpunt.

Heerenveen krijgt Katwijk pas ver in extra tijd op de knieën

Heerenveen is in de eerste ronde van de KNVB Beker ternauwernood ontsnapt aan een blamage. De Friese formatie had op Sportpark De Krom enorm veel moeite met Katwijk, dat pas in de extra tijd zijn meerdere moest erkennen in de Eredivisionist. Sam Lammers scoorde in minuut 117 de bevrijdende 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen