Gravenberch: "Ik probeer gewoon m'n best te doen in interviews"

27 september 2018, 08:44

Ineens staat Ryan Gravenberch (16) in de spotlights. Met zijn invalbeurt tegen PSV werd hij de jongste Ajax-debutant ooit, woensdag in het gewonnen bekerduel met Te Werve (0-7) kreeg het talent zijn eerste basisplaats. Die mijlpaal luisterde Gravenberch op met een doelpunt. Met als gevolg dat hij vol in de belangstelling staat van de media.

"Ik ben het natuurlijk niet gewend, dat zal je misschien nu ook wel merken", zegt Gravenberch tegen de NOS. "Maar ik probeer gewoon m'n best te doen in interviews. Als het lukt, dan lukt het. Het gaat heel snel. Ik blijf kalm in mijn hoofd en laat het op me afkomen. Ik probeer met alles m'n best te doen."

Gravenberch lost Clarence Seedorf af als jongste debutant van Ajax. De jeugdinternational zelf had niet verwacht dat hij nu al speeltijd zou krijgen. "Dat ik mocht invallen tegen PSV had ik niet verwacht. Ik was wel zenuwachtig, maar toen ik erin stond dacht ik: nu moet ik het gewoon laten zien. Net als vandaag. En ik denk dat het wel een beetje is gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen