PSV zit goed in Philips Stadion en denkt niet aan veranderingen

27 september 2018, 16:00

De komende jaren blijft PSV in het Philips Stadion spelen en blijft de capaciteit van 35.000 plaatsen ook intact. Directeur Toon Gerbrands zei dat donderdag tijdens de presentatie van de financiële jaarcijfers. "In de komende drie, vier jaar voorzie ik geen enkele verandering of zelfs een discussie hierover."

PSV bekeek in het verleden scenario's, maar de huidige situatie bleek steeds het beste alternatief. Het terugverdienen van een uitbouw zou wel twintig jaar kunnen duren, denkt de club. Dat risico wil PSV niet nemen, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Het gaat de landskampioen momenteel voor de wind en ook het aantal toeschouwers stijgt. Maar PSV ziet daarin geen zekerheid dat een stadion met een capaciteit van 40.000 of 50.000 tweewekelijks gevuld is. Een nieuw stadion buiten het centrum is op dit moment ook geen optie.

Wat wel speelt is een onderzoek van de gemeente van herontwikkeling van het stadsdeel rondom het spoor. Wellicht dat dit later aanpassingen aan het stadion vergt. PSV gaat echter niet uit van extreme veranderingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen