Vejinovic keert terug bij AZ, Suliman debuteert bij Emmen

27 september 2018, 16:23   Bijgewerkt: 27 september 2018, 18:45

Marko Vejinovic is terug bij AZ. De middenvelder maakt donderdag in het bekerduel met Alcides zijn rentree voor de Alkmaarders, terwijl zomeraanwinsten Dorin Rotariu en Leon Bergsma hun basisdebuut maken in Meppel. Ook bij FC Emmen - zij spelen tegen OFC - zien we een aantal nieuwe gezichten, onder wie de gehuurde Easah Suliman.

De centrale verdediger staat in het elftal van trainer Dick Lukkien, die met onder anderen Gersom klok, Keziah Veendorp, Luciano Slagveer en Reuven Niemeijer met een hoop bekende namen speelt. Ook keeper Kjell Scherpen speelt gewoon: en dus zijn er geen minuten voor de ontevreden Dennis Telgenkamp. Alleen Suliman, Henk Bos en Jafar Arias zagen we een stuk minder in actie tot dusver bij Emmen.

Bij AZ zien we ook een hoop bekende namen, onder wie keeper Marco Bizot. En dus een paar verrassingen, onder wie dus Bergsma, Rotariu en Vejinovic. Ook zijn er basisplaatsen voor Adam Maher en aanwinst Bjørn Johnsen. Piet Velthuizen zit 'gewoon' op de bank naast John van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen