Van den Brom tevreden na bekerzege: "Scenario waar je op hoopt"

27 september 2018, 20:02

John van den Brom was zeer tevreden over het optreden van zijn ploeg donderdagavond op bezoek bij Alcides (0-6). In Meppel had AZ maar weinig problemen met de thuisploeg en zag de coach hoe het duel in de pauze al was beslist. "Dit is een scenario waar je op hoopt", aldus de oefenmeester na de simpele overwinning.

"De jongens hebben het goed gedaan. We zijn geconcentreerd begonnen en dan kun je snel het verschil maken", aldus Van den Brom tegenover NH/Nieuws. "Het is vaak wachten op de eerste goal, die viel snel. In de rust staat het 0-4, dan weet je dat het klaar is en kun je wisselen met het oog op zaterdag."

Lichtpuntje aan de kant van AZ was ook de rentree van Marko Vejinovic. De middenvelder deed zestig minuten mee. "Deze wedstrijd kwam precies op het goede moment, zijn rentree is goed opgebouwd door de medische staf. Hij heeft wat extra's, met veel diepgang in de passing", vond de coach, die ook tevreden was dat hij wat andere spelers speeltijd kon geven. "Dat is mooi, om jonge jongens wat kansen te geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen