Buijs na nieuwe klap: "Ik zit hier met een waardeloos gevoel"

27 september 2018, 22:18

Danny Buijs baalde enorm na de volgende teleurstelling van FC Groningen. Nadat zijn ploeg in de Eredivisie op de laatste plaats staat, werd het donderdagavond ook nog eens uitgeschakeld door FC Twente in de KNVB beker. "Ik zit hier met een waardeloos gevoel", sprak hij over de wedstrijd waarin het opnieuw niet mee zat. Verdediger Julian Chabot viel geblesseerd uit, de eerste tegengoal viel op een ongelukkig moment en keeper Sergio Padt ging bij het tweede doelpunt in de fout.

"Tot de 0-1 waren de bovenliggende partij. Eén minuut voor rust raakten we de bal knullig kwijt en dat wordt ook door een ploeg als FC Twente genadeloos afgestraft", sprak de coach tijdens de persconferentie. "In de tweede helft zijn we heel diep gezonken. Een heel teleurstellend gevoel, zeker vergeleken met wat we afgelopen zondag nog aan waardering kregen van het publiek."

En dus was het onrustig na het duel in Groningen. Buijs baalt dat hij de fans momenteel niets meer kan geven. "Vanavond zijn 18.000 mensen met een enorm teleurgesteld gevoel naar huis gegaan. En terecht, want dit was FC Groningen onwaardig", oordeelde de oefenmeester, die na de volgende teleurstelling nog wel [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339148/jans-steunt-buijs-volledig-nijland-in-gesprek-met-fans/,_blank,volop werd gesteund] door technisch manager Ron Jans.

Pusic tevreden

Naast Buijs zat met Marino Pusic wel een tevreden coach. Over de eerste helft van FC Twente was hij niet content, maar na rust zag hij een goed team tegen de Eredivisionist. "In de tweede helft hebben we goed gespeeld. We hadden eerst nog pech met twee ballen op de paal en de 2-0 had dus al eerder kunnen vallen. We hebben zeker op basis van de tweede helft verdiend gewonnen en zijn door naar de tweede ronde", aldus Pusic.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen