Gattuso wint wéér niet met AC Milan: ditmaal gelijk tegen Empoli

27 september 2018, 22:58

AC Milan heeft wederom niet gewonnen in de Serie A: de ploeg van trainer Gennaro Gattuso bleef op bezoek bij het gepromoveerde Empoli steken op 1-1. Francesco Caputo maakte een kwartier voor tijd vanaf elf meter een eigen doelpunt van ploeggenoot Leonardo Capezzi ongedaan. En dat betekende een nieuwe tegenvaller voor het 'gerenoveerde' Milan.

Dat de treffer van AC Milan na tien minuten op naam kwam van Capezzi, was overigens niet helemaal eerlijk. Lucas Biglia schoot snoeihard binnen, maar de bal werd lichtjes van richting veranderd door de verdediger. Biglia is geen van de vele zomeraanwinsten van Milan, maar dat geldt wel voor onder anderen Diego Laxalt, Fabio Borini en Gonzalo Higuaín. Laatstgenoemde ontbrak echter wederom, evenals Tiemoué Bakayoko en Mattia Caldara.

Zonder een flink aantal zomeraanwinsten kwam AC Milan, net als eerder tegen Napoli (3-2 verlies), Cagliari (1-1) en Atalanta Bergamo (1-1) niet tot een overwinning in de Serie A. Na een overtreding van Alessio Romagnoli mocht Caputo vanaf elf meter gelijk maken. Hoewel Suso nog een grote kans op de winnende kreeg, viel die niet. En dus staat AC Milan - dat nog wel een wedstrijd meer heeft ten opzichte van veel andere ploegen - op de dertiende plaats met zes punten uit vijf duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen