Henk de Jong mist sowieso zevental spelers: "Helaas"

28 september 2018, 15:38

De Graafschap heeft met een volledig fitte selectie al moeite om punten te halen in de Eredivisie en moet het momenteel doen met een volle ziekenboeg. Henk de Jong mist zondag tegen Willem II zeven spelers, maar wil daar niet te lang bij stilstaan.

De Jong kan sowieso geen beroep doen op zeven spelers en moet daarnaast mogelijk ook nog Javier Vet en Sven Nieuwpoort missen. "Met al die blessures hebben we helaas te maken... We moeten echter niet lang in de teleurstelling blijven hangen over spelers die we missen", zegt De Jong op de clubwebsite.

Zondag neemt De Graafschap het thuis op tegen Willem II. "Ook zondag in ons eigen stadion hebben we de steun nodig. De supporters moeten achter ons staan en ons even door een moeilijke fase helpen", zegt de coach. "Belangrijk is om te durven voetballen en - als dat nodig is - de lange bal te spelen. Dan hebben we een goede kans om punten te halen. Willem II heeft een heel aardige ploeg, met gevaarlijke spitsen. Het zijn jongens die uit het niets kunnen scoren. We moeten niet alleen in balbezit scherp zijn, maar ook bij balverlies. Elkaar helpen én goed coachen: daar gaat het dan om."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen