Poldervaart looft opponent: "VVV-Venlo doet het hartstikke goed"

28 september 2018, 15:51

Excelsior zint op wraak komend weekend in eigen huis tegen VVV-Venlo. De ploeg van Adrie Poldervaart werd deze week door NEC uit de beker gespeeld na verlenging en gaf in de Eredivisie de laatste twee duels een zekere overwinning nog uit handen in de slotfase. "Ik ben nog steeds teleurgesteld, want je wilt het liefst door in het bekertoernooi", sprak coach Poldervaart zijn motivatie uit.

Zowel tegen Willem II en sc Heerenveen ging het in de laatste minuten mis middels een tegengoal en ook in de KNVB Beker was een uitschakeling te voorkomen. "Er ging veel goed, maar soms moet het ook een beetje meezitten. Als die bal van Mounir El Hamdaoui in de laatste minuut erin gaat, ziet de wereld er heel anders uit. Voor de spelers zou het fijn zijn als het een keer goed valt", vond de coach, die met zijn ploeg desondanks zes punten heeft verzameld tot dusver, op de clubsite.

En hoewel VVV-Venlo op voorhand een van de concurrenten zou moeten zijn van de Kralingers, staat die ploeg inmiddels op de zesde plaats met elf punten in de Eredivisie. "VVV-Venlo doet het natuurlijk hartstikke goed", aldus Poldervaart. "Wij moeten zelf minder fouten maken, minder balverlies hebben en iets scherper zijn bij de mogelijkheden die we krijgen."

Poldervaart kan in eigen huis geen beroep doen op Mikael Anderson, Siebe Horemans en Desevio Payne (allen geblesseerd). Ook assistent-trainer André Hoekstra is niet van de partij: hij werd na zijn rode kaart tegen NEC in de beker voor één duel geschorst.

 

Lees ook: Tevreden Steijn telt zegeningen bij VVV: "Het gaat heel lekker"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen