Costa deelt sneer uit aan Conte: "Kijk waar hij nu staat"

28 september 2018, 19:32

In zijn Chelsea-tijd heeft Diego Costa zich gestoord aan het gedrag van Antonio Conte. Dat benadrukt de huidige spits van Atlético Madrid in een interview met Marca. Hij en de Italiaanse trainer leefden in onenigheid. Helemaal toen Conte de spits mededeelde dat Costa niet langer nodig was op Stamford Bridge. "Wij hebben hem als team kampioen gemaakt en dan stuurt hij mij een bericht dat ik overbodig ben. Kijk waar hij nu staat", sneert Costa naar de werkloze trainer.

Later, na het bericht van Conte, stelde Chelsea eisen aan de international van Spanje. Hij moest terugkeren bij de club, fit worden en beschikbaar zijn voor het elftal. Maar Costa wilde koste wat kost naar Atlético Madrid. "Het gedrag van hem (Conte, red.) is de reden waarom ik ben vertrokken bij Chelsea", zegt Costa in het interview. "Ik ben altijd duidelijk geweest dat ik terug wilde naar Atlético. Als dat niet had gemogen, was ik naar mijn familie in Brazilië gegaan. Dat is belangrijker dan geld."

Costa kreeg vorig seizoen zijn zin en sloot zich weer aan bij de Europa League-houder. "Chelsea is het tegenovergestelde van Atlético, waar Diego Simeone direct en duidelijk is naar zijn spelers. Hij probeert je te helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen