Van Bommel: "Mentaal moeilijke situatie voor Romero"

28 september 2018, 20:52

Het verblijf van Maxim Romero bij PSV verloopt tot dusver erg teleurstellend. Sinds de Argentijn afgelopen winter neerstreek in Eindhoven, sukkelt hij met zijn fitheid. "Het is mentaal een hartstikke moeilijke situatie voor hem, maar Maxi gaat er goed mee om", zegt trainer Mark van Bommel.

Een spierblessure is de oorzaak van alle ellende. "Maxi is hier gekomen en raakte geblesseerd. Hij is er een aantal maanden uit geweest en raakte toen weer fit", citeert het Eindhovens Dagblad Van Bommel op de persconferentie van vrijdag. "Daarna verviel hij weer in een kleine blessure, raakte weer fit en was er weer een blessure. Dan weer een of twee dagen, dan weer tien of veertien."

Voordat de Eredivisie kennismaakt met Romero, moet de negentienjarige spits eerst honderd procent fit worden. "We denken dat het daaraan ontbrak, terwijl hij zelf hartstikke graag wil voetballen. Nu traint hij vaak apart om bij alles eerst op het vereiste niveau te komen, zodat hij én trainingsfit en wedstrijdfit is", aldus Van Bommel. "We hebben nu een duidelijk plan met hem gemaakt en dat is ook met hem besproken. Daar zijn we met hem mee bezig. We plakken er geen tijd op."

Lees ook: Van Bommel waakt voor NAC: "Duel met PSV kan ommekeer zijn"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen