De Gier: "Soms ballen door het midden die dodelijk zijn"

28 september 2018, 23:56

Jack de Gier toont zich ontevreden over het spel van NEC tegen Go Ahead Eagles (1-1). De trainer van de Nijmegenaren vond zijn ploeg in de Eerste Divisie-topper van vrijdagavond te slordig. "Ik zag soms ballen door het midden die dodelijk zijn tegen een ploeg van dit niveau", aldus De Gier.

"Ik ben niet tevreden over ons voetbal. Aan de bal waren we slordig en leden we veel balverlies", zegt de keuzeheer tegen De Gelderlander. "Dat kwam ook door de goede organisatie van Go Ahead, maar ik vind dat wij dat moeten herkennen."

Ondanks de ontevredenheid, zag de Gier wel een leuke wedstrijd. "Beide ploegen speelden om te winnen. Go Ahead strijdt en is moeilijk te bestrijden. Ze durven te voetballen en wij hadden veel moeite met hun spel. Met goed voetballen creëren ze kansen. Ik ben tevreden met een punt en ik denk dat de fans van beide kanten een leuke avond hebben gehad."

Sven Braken maakte het enige doelpunt voor NEC. Na een goede combinatie tussen Anass Achahbar en Jonathan Okita schoot de spits fraai raak. De Gier: "Een fantastische goal. Daarom zal ik ook, mits ze allebei fit zijn, altijd met Braken en Achahbar spelen. Dat zijn spelers die een doelpunt kunnen maken."

Lees ook: Stegeman: "We hebben NEC pijn gedaan waar we konden"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen