Volendam wil Salden aanhouden als manager voetbalzaken

29 september 2018, 13:06

Trainer is hij sinds vandaag (zaterdag) niet meer, maar in een andere hoedanigheid mag Misha Salden wel aanblijven bij FC Volendam. Salden was tevens technisch manager bij Volendam en de club hoopt dat hij dat wil blijven.

Volendam won niet één van de zeven wedstrijden tot dusver in de Eerste Divisie en dus vond de club het zaak om de trainer te slachtofferen. Zaterdagochtend werd Salden ontslagen. "Op een gegeven moment houdt het gewoon op", zegt voorzitter Henk Kras tegen NH Sport. "We hebben op 6 april voor het laatst gewonnen. We weten waar we voor gekozen hebben. Natuurlijk is het moeilijk met een jeugdig team, maar een ploeg als Helmond Sport daar moeten wij overheen lopen. Dit kunnen we, ook naar onze supporters, sponsoren en Raad van Commissarissen, niet langer dragen." Volendam speelde vrijdag met 2-2 gelijk in Helmond.

Als manager voetbalzaken mag Salden wel blijven, zegt Kras. "Als manager voetbalzaken heeft Misha uitstekend gefunctioneerd. We willen hem graag voor die functie behouden voor de club. Daar hebben we hem een paar dagen bedenktijd voor gegeven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen