De Vrij onderschat PSV niet: "We rekenen ons niet rijk"

29 september 2018, 14:11

Met een zege op Tottenham Hotspur is Internazionale goed aan het Champions League-seizoen begonnen. De Italiaanse formatie reist komende week af naar Nederland voor de wedstrijd tegen PSV. Stefan de Vrij verwacht een pittige avond.

In het Philips Stadion verloor De Vrij in 2010 met Feyenoord met 10-0 van PSV. Woensdag zal er een andere De Vrij op het veld staan dan destijds. "Dat is zeker. We waren toen wel heel erg jong en heel erg naïef. We bleven maar naar voren lopen", blikt hij terug tegenover het Algemeen Dagblad. "Na die 10-0 ben ik met Feyenoord nog wel teruggekeerd in Eindhoven. Maar dit is anders."

"Dit is de Champions League. Die ontlading bij ons toen we in de eerste wedstrijd Tottenham Hotspur versloegen. Die hymne. Ik vind het fantastisch om mee te maken", zegt De Vrij. "En daarnaast is het mooi om als Nederlander in Nederland te spelen. De familie hoeft niet ver te reizen om te komen kijken. Nee, we rekenen ons zeker niet rijk. PSV heeft een prima ploeg, dat zag je tegen Ajax nog maar eens. Jongens als Steven Bergwijn en Hirving Lozano kunnen schade aanrichten, hoor. En Luuk de Jong is een gevaarlijke spits, ik ken hem uiteraard van de trainingen bij Oranje.''

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen