Doekhi maakt debuut in De Kuip: "Dat is wel machtig"

29 september 2018, 14:40

Voor Danilho Doekhi staat er een spannende zondag op het programma. De verdediger gaat zijn Eredivisie-debuut maken voor Vitesse en begint zondag tegen Feyenoord in de basis. Die wedstrijd is speciaal voor hem, aangezien hij in Rotterdam geboren is.

Doekhi speelde in de jeugd van Excelsior en speelde daarna voor Ajax. "Ik heb al heel vaak tegen Justin Bijlow (keeper Feyenoord, red.) gespeeld. Dat was op Varkenoord. Nu sta ik in De Kuip. Voor mijn competitiedebuut bij Vitesse. Ja, dat is wel machtig", zegt hij tegen De Gelderlander. De verdediger heeft zin om zondag in de basis te staan. "Ik heb hier lang naar uitgekeken. De basis is alles. Ik ben er ook klaar voor."

Doekhi kan aan de bak, aangezien hij het op gaat nemen tegen Robin van Persie en mogelijk ook nog Nicolai Jørgensen. "Dat is een fantastische opdracht", zegt Doekhi. "Ik kan me hier helemaal in vastbijten. Dit is een topwedstrijd. Van Persie en Jørgensen zijn geweldig. Ik zie in het veld wel wie er voor me staat. Ik zal in elk geval alles geven. Er wacht een pittige klus. Maar dit is wel mijn kans. Dat wordt knallen in De Kuip."

Hij vervangt de geschorste Maikel van der Werff.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen